Un blog care îți aduce zâmbetul. Umor, caterincă, chestii haioase.

Zambeste - macar 1 minut pe zi :)

Tocmai am urmarit un material la Tv despre sindromul Burnout - specific oamenilor care sunt foarte stresati si care lucreaza mereu mult si peste program.

De cateva luni tot imi aparea ideea acestui blog , idee pe care o tot amanam..."ca nu era timp pentru lucruri copilaroase".



Azi am zis, gata macar odata pe zi voi publica o poza, un videoclip, ceva frumos despre natura, animale, calatorii, cuvinte graitoare care sa ne ajute sa mergem mai departe macar cu un zambet pe ziua respectiva.

Eu personal stiu cand de mult inseamna sa vezi ceva pe net care iti provoaca un zambet in coltul gurii cand iti aduci aminte de informatia respectiva...

Sufletul nostru are nevoie mereu de ceva frumos si natural.... sper sa va ajute acest blog sa va relaxati si poate sa si zambiti in ciuda "stresului cotidian".

In acest articol am atasat prima poza hazlie...sa zicem ca se potriveste si pentru Paste ....iepurasul care a pornit la cumparaturi - are  in cosul de cumparaturi niste morcovi ...pe care ii serveste deja din carucior...

...Urmeaza si alte poze, videoclipuri funny, ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

...